Hill's k/d+Mobility Kat 2kg

26.99
  • Voor katten met zowel nier- als gewrichtsproblemen
  • Ondersteunt nier- en hartfunctie
  • Verbetert de mobiliteit
  • Direct leverbaar
  • Gratis Verzending vanaf €49,-
Dierenarts Marco te Loo
Dierenkliniek Wateringse Veld

Nierproblemen

De nieren hebben diverse belangrijke functies, maar zorgen er vooral voor dat het dier niet ‘leeg loopt’: ze houden vocht vast. Dit betekent dus ook dat als jouw huisdier juist veel plast het kan betekenen dat het niet goed gaat met de nieren. Andere symptomen van nierfalen zijn slechte eetlust, gewichtsverlies, braken en een slechte conditie.

Een nieraandoening verloopt meestal chronisch en k...

Lees meer

Gebruiksadvies Hill's Prescription Diet

We verwachten de k/d+Mobility Kat 2kg in week 30 weer te kunnen leveren.

Prescription Diet k/d+Mobility Feline is speciaal ontwikkeld voor katten met zowel nier- als gewrichtsproblemen. - Samengesteld met gecontroleerd fosforgehalte en weinig natrium om de nier- & hartfunctie te ondersteunen. - Verbetert de mobiliteit in slechts 28 dagen. - Ondersteunt de alertheid en vitaliteit bij oudere k...

Lees meer
Droogvoer: Brouwersrijst, dierlijk vet, kip- (21%) en kalkoenmeel, maïsglutenmeel, tarwe, erwteneiwit, gedroogd eipoeder, visolie, mineralen, eiwithydrolysaat, cellulose, soja-olie, gedroogde bietenpulp, L-carnitine, vitaminen, tauine, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen)
Maaltijdzakje: Kip (17%), varken, tarwemeel, maïszetmeel, diverse suikers, zalm, gedroogd ei-wit, cellulose, mineralen, visolie, zonnebloemolie, L-carnitine, vitaminen, sporenelementen, lijnzaadolie, taurine en bèta-caroteen.Gekleurd met natuurlijk karamel.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!