ACTIE volumevoordeel bij diervoeding v.a. 75,-

Niet voorradig

Royal Canin Urinary S/O Hond 12x200gr Blik

22.99

Niet voorradig

Dit product is uit het assortiment bij Royal Canin, klik hier voor het alternatief

  • Voor het oplossen van blaasgruis
  • Helpt herhaalde vorming van blaasgruis te verminderen
  • Ondersteunt de urinewegen
Dierenarts Lotte van Welie
Dierenartsenpraktijk De Klomp

Urinewegaandoeningen

Door een overschot aan afvalstoffen (magnesium, fosfor, calcium) in de urine kunnen kristallen ontstaan, ook wel blaasgruis genoemd. Blaasgruis zorgt voor irritatie van de blaas, de urineleiders en de plasbuis. Soms klonteren deze kristallen ook samen en dan ontstaan er blaasstenen (urolieten).

De belangrijkste soorten blaasgruis zijn struviet en oxalaat. Het is belangrijk om vast te stellen o...

Lees meer

Speciale dieetvoeding ter ondersteuning van de urinewegen bij honden

Royal Canin Urinary S/O Diet is speciaal ontwikkeld voor het oplossen van struvietstenen/-kristallen (blaasgruis) en helpt de herhaalde vorming van struviet- en calciumoxalaatstenen te verminderen. Bij katten en honden komen regelmatig aandoeningen van de lagere urinewegen voor. Dit zijn aandoeningen van de urineleiders, de b...

Lees meer
Droogvoer: Rijst, maïsmeel, dierlijke vetten, gedehydreerd gevogeltevlees, maïsgluten, mineralen, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, eipoeder, sojaolie, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
Blikvoer: Vlees en dierlijke bijproducten (kip), granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten (maïsgluten), mineralen, suiker.
Maaltijdzakjes: Vlees en dierlijke bijprodukten (kip, varken), granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten (maïsgluten), plantaardige bijprodukten, mineralen, suiker.