ACTIE -20% op Milbemax ontworming

Niet voorradig

Royal Canin Satiety Weight Management Hond 12x195gr

23.99

Niet voorradig

Dit product is uit het assortiment bij Royal Canin. Graag verwijzen wij je naar Royal Canin Satiety Weight Management Hond 12x410gr als alternatief product.

 

  • Ter vermindering van overgewicht
  • Bij het behouden van het ideale gewicht na het afvallen
  • Mag voor langere tijd gegeven worden
  • Speciale combinatie van vezels verminderen het hongergevoel
Dierenarts Hans Mijnster
Dierenarts Overschie

Overgewicht

Bijna de helft van alle huisdieren heeft in meer of mindere mate overgewicht. Net als bij mensen leidt overgewicht tot een verhoogde kans op gezondheidsproblemen. Denk hierbij aan een grotere kans op diabetes, hart- en vaatziekten en gewrichtsproblemen.

Bij overgewicht geldt; ieder pondje gaat door het mondje. Een dier met overgewicht krijgt meer voeding dan noodzakelijk is voor het onderhoud....

Lees meer

Speciale dieetvoeding ter vermindering van overgewicht bij honden

Royal Canin Satiety Diet is speciaal ontwikkeld ter vermindering van overgewicht en helpt honden op een verantwoorde en effectieve manier het ideale gewicht te bereiken. Overgewicht komt veel voor bij katten en honden, met alle gezondheidsrisico’s van dien. Overgewicht is een overmatige ophoping van vet in het lichaam. Katten en...

Lees meer
Droogvoer: Plantaardige vezels, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, tarwegluten*, tapioca, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïs, tarwe, dierlijke vetten, bietenpulp, visolie, mineralen, Fructo-OligoSacchariden, sojaolie, psylliumschillen en -zaden, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine). *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Blikvoer: Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten, schaal- en weekdieren.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!