Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20

Royal Canin hypoallergenic moderate calorie hondenvoer 7kg zak

62.49

De Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie is speciaal voor honden met voedselintoleranties en (neiging tot) overgewicht. Deze volledige dieetvoeding is op basis van sterk verkleind soja-eiwit. Gebruik deze voeding in overleg met je dierenarts. Nu in nieuwe verpakking.

  • Direct leverbaar
  • Gratis thuisbezorgd

Dierenkliniek Veenendaal
Dierenarts Jolijn van Leeuwen
Dierenkliniek Veenendaal

Hypoallergeen voer

Bij voedselovergevoeligheid (of voedselallergie) is er sprake van een abnormale reactie op bepaalde eiwitten in het voer. Dit uit zich meestal in maagdarmproblemen (diarree, overgeven) en huidproblemen (jeuk, kale plekken). In de meeste gevallen gaat het om een allergie voor een dierlijk eiwit, bijvoorbeeld kip of rund.

Wanneer er na het voeren van het eliminatiedieet vastgesteld wordt dat je ...

Lees meer

Speciale dieetvoeding ter vermindering van intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen bij honden

Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie is ontwikkeld voor de vermindering van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen en helpt gecastreerde en oudere honden een gezond gewicht te behouden.

Gebruiksadvies

Gebruiksadvies Royal Canin Veterinary

Gebruik deze voeding bij voorkeur in overleg met je dierenarts...

Lees meer
Rijst, hydrolysaat van geïsoleerd soja-eiwit, dierlijke vetten, hydrolysaat van gevogeltelever, mineralen, bietenpulp, sojaolie, visolie, FructoOligo-Sacchariden, bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!