ACTIE -20% op Milbemax ontworming

Niet voorradig

Hill's u/d Hond 12x370gr

31.99

Niet voorradig

Hill's u/d natvoer is op dit moment niet leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  • Voor honden met gezondheidsproblemen die voortkomen uit blaasstenen
  • Remt de ontwikkeling van oxalaat-
  • Laag eiwitgehalte en minder zout, uraat- en cystinestenen af
Dierenarts Lotte van Welie
Dierenartsenpraktijk De Klomp

Urinewegaandoeningen

Door een overschot aan afvalstoffen (magnesium, fosfor, calcium) in de urine kunnen kristallen ontstaan, ook wel blaasgruis genoemd. Blaasgruis zorgt voor irritatie van de blaas, de urineleiders en de plasbuis. Soms klonteren deze kristallen ook samen en dan ontstaan er blaasstenen (urolieten).

De belangrijkste soorten blaasgruis zijn struviet en oxalaat. Het is belangrijk om vast te stellen o...

Lees meer

Gebruiksadvies Hill's Prescription Diet

Prescription Diet™ u/d™ Canine is speciaal ontwikkeld voor honden met gezondheidsproblemen die voortkomen uit blaasstenen. De voeding helpt de ontwikkeling van oxalaat-, uraat- en cystinestenen af te remmen. Blaasstenen, ook bekend als urolieten, zijn samenklonteringen van minerale kristallen die kunnen voorkomen in de urineblaas van een hond. Als ze niet worden behandeld kunnen ze irritatie ...

Lees meer
Droogvoer: Gemalen rijst, maïszetmeel, dierlijk vet, eipoeder, cellulose, mineralen, eiwithydrolysaat, lijnzaad, gedroogde bietenpulp, plantaardige olie, L-carnitine, L-lysine, L-threonine, taurine, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Bevat door de EG toegestaan antioxidant.
Blikvoer: Maïszetmeel, eipoeder, dierlijk vet, varkenslever, diverse suikers, rijst, mineralen, cellulose, lijnzaad, sporenelementen en vitaminen.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!