Hill's Metabolic+Mobility Hond 4kg

31.99
  • Één voeding voor gewrichts- en gewichtsaandoeningen
  • Verbetert de mobiliteit
  • Vermindert het lichaamsgewicht geleidelijk
  • Direct leverbaar
  • Gratis Verzending vanaf €49,-
Dierenarts Hans Mijnster
Dierenarts Overschie

Overgewicht

Bijna de helft van alle huisdieren heeft in meer of mindere mate overgewicht. Net als bij mensen leidt overgewicht tot een verhoogde kans op gezondheidsproblemen. Denk hierbij aan een grotere kans op diabetes, hart- en vaatziekten en gewrichtsproblemen.

Bij overgewicht geldt; ieder pondje gaat door het mondje. Een dier met overgewicht krijgt meer voeding dan noodzakelijk is voor het onderhoud....

Lees meer

Gebruiksadvies Hill's Prescription Diet

Voor welke honden is Hill's Metabolic+Mobility Hond geschikt?

Hill's Metabolic+Mobility is speciaal ontwikkeld voor honden die minder mobiel geworden zijn als gevolg van gewichts- en gewrichtsproblemen. Van deze voeding is klinisch bewezen dat het de mobiliteit verbetert in slechts 21 dagen én het lichaamsgewicht met 13% vermindert in 60 dagen.

Gewicht en gewricht: maak kennis met één voedi...

Lees meer
Tarwe, maïsglutenmeel, erwtenmeel, lijnzaad, kip- (11%) en kalkoenmeel, eiwithydrolysaat, tomatenpuree, cellulose, gedroogde bietenpulp, visolie, kokosnootolie, mineralen, L-lysine, DL-methionine, gedroogde wortelen, varkenskraakbeen (bron van chondroïtinesulfaat), taurine, hydrolysaat van schaal van schaaldieren (bron van glucosamine), sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!