Hill's Metabolic+Mobility Hond 12kg

64.99
  • Koop 2 voor € 62,99 en bespaar 3%
De Hill's Metabolic + Mobility combineert de zorg voor gewrichtsaandoeningen en gewichtsproblemen. Deze voeding verbetert de mobiliteit en zorgt voor een geleidelijke afname van het lichaamsgewicht. Bewezen werking!
  • Direct leverbaar
  • Gratis thuisbezorgd
Dierenarts Hans Mijnster
Dierenarts Overschie

Overgewicht

Bijna de helft van alle huisdieren heeft in meer of mindere mate overgewicht. Net als bij mensen leidt overgewicht tot een verhoogde kans op gezondheidsproblemen. Denk hierbij aan een grotere kans op diabetes, hart- en vaatziekten en gewrichtsproblemen.

Bij overgewicht geldt; ieder pondje gaat door het mondje. Een dier met overgewicht krijgt meer voeding dan noodzakelijk is voor het onderhoud....

Lees meer

Gebruiksadvies Hill's Prescription Diet

Voor welke honden is Hill's Prescription Diet Metabolic+Mobility geschikt?

Deze dieetvoeding is speciaal ontwikkeld voor honden die te maken hebben met verminderde mobiliteit door overgewicht en gewrichtsaandoeningen.

Gewicht en gewricht: maak kennis met één voeding voor gelijktijdig voorkomende gewrichts- en gewichtsaandoeningen!

Wist je dat er een verband tussen deze twee aandoeningen ka...

Lees meer
Tarwe, maïsglutenmeel, erwtenmeel, lijnzaad, kip- (11%) en kalkoenmeel, eiwithydrolysaat, tomatenpuree, cellulose, gedroogde bietenpulp, visolie, kokosnootolie, mineralen, L-lysine, DL-methionine, gedroogde wortelen, varkenskraakbeen (bron van chondroïtinesulfaat), taurine, hydrolysaat van schaal van schaaldieren (bron van glucosamine), sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!