Hill's k/d+Mobility Hond 5kg

35.99
  • Voor honden met zowel nier- als gewrichtsproblemen
  • Ondersteunt nier- en hartfunctie
  • Verbetert de mobiliteit
  • Direct leverbaar
  • Gratis Verzending vanaf €49,-
Dierenarts Marco te Loo
Dierenkliniek Wateringse Veld

Nierproblemen

De nieren hebben diverse belangrijke functies, maar zorgen er vooral voor dat het dier niet ‘leeg loopt’: ze houden vocht vast. Dit betekent dus ook dat als jouw huisdier juist veel plast het kan betekenen dat het niet goed gaat met de nieren. Andere symptomen van nierfalen zijn slechte eetlust, gewichtsverlies, braken en een slechte conditie.

Een nieraandoening verloopt meestal chronisch en k...

Lees meer

Gebruiksadvies Hill's Prescription Diet

Prescription Diet k/d+Mobility Canine is speciaal ontwikkeld voor honden met zowel nier- als gewrichtsproblemen. - Samengesteld met gecontroleerd fosforgehalte en weinig natrium om de nier- & hartfunctie te ondersteunen; - Verbetert de mobiliteit in slechts 21 dagen; - Ondersteunt de alertheid en vitaliteit bij oudere honden; - Met verbeterd aminozurenprofiel om het natuurlijke vermogen van j...

Lees meer
Brouwersrijst, maïs, lijnzaad, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp, eiwithydrolysaat, eipoeder, erwteneiwit, visolie, soja-olie, mineralen, L-carnitine, vitaminen, kraakbeenhydrolysaat (bron van chondroïtinesulfaat), sporenelementen, hydrolysaat van schalen van schaaldieren (bron van glucosamine) en bèta-caroteen.Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!