Vragen? Bel ons 0522-202120

Hill's k/d Hond 5kg

31.99
  • Voor honden met een nieraandoening
  • Helpt de nierfunctie te behouden
  • Helpt symptomen te verminderen
  • Direct leverbaar
  • Gratis Verzending vanaf €49,-

Dierenarts Marco te Loo
Dierenkliniek Wateringse Veld

Nierproblemen

De nieren hebben diverse belangrijke functies, maar zorgen er vooral voor dat het dier niet ‘leeg loopt’: ze houden vocht vast. Dit betekent dus ook dat als jouw huisdier juist veel plast het kan betekenen dat het niet goed gaat met de nieren. Andere symptomen van nierfalen zijn slechte eetlust, gewichtsverlies, braken en een slechte conditie.

Een nieraandoening verloopt meestal chronisch en k...

Lees meer

Gebruiksadvies Hill's Prescription Diet

Prescription Diet™ k/d™ Canine is speciaal samengesteld door dierenartsen voor honden met een nieraandoening. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze voeding de levenskwaliteit van honden met nierproblemen helpt te behouden en de ziektesymptomen daarvan beperkt. De nieren zijn erg belangrijk, omdat ze afvalstoffen uit het bloed verwijderen en de normale vloeistof- en mineralenbalans van het ...

Lees meer
Droogvoer: Gemalen rijst, dierlijk vet, gemalen maïs, eipoeder, maïsglutenmeel, eiwithydrolysaat, lijnzaad, visolie, gedroogde bietenpulp, calciumcarbonaat, cellulose, kaliumcitraat, kaliumchloride, calciumsulfaat, L-lysine hydrochloride, zout, magnesiumoxide, taurine, L-threonine, L-tryptofaan, vitaminen en sporenelementen. Natuurlijke conservering met gemengde tocoferolen en citroenzuur.
Blikvoer: Maïszetmeel, varkenslever, dierlijk vet, sucrose, lijnzaad, gedroogd eiwit, weipoeder, eiwithydrolysaat, calciumcarbonaat, karamel, calciumsulfaat, kaliumchloride, magnesiumoxide, gejodeerd zout, vitaminen en sporenelementen.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!