Hill's Derm Defense Hond 5kg

36.99
  • Speciaal voor honden met een huidaandoening of (omgevings)allergie
  • Hoge verteerbaarheid
  • Met het unieke HistaGuard Complex, verbetert de opname van voedingsstoffen
  • Direct leverbaar
  • Gratis Verzending vanaf €49,-
Dierenarts Jean-Louis Koebrugge
Dierenartsen Midden Brabant

Huidproblemen

Symptomen van een huidaandoening kunnen zijn:  jeuk, haaruitval/kale plekken, huidverdikkingen en roodheid. De belangrijkste oorzaken van een huidaandoening zijn allergieën, parasieten of bacteriële infecties.

Huidproblemen die niet veroorzaakt worden door een voedselallergie kunnen behandeld worden met medicijnen. Bij huidaandoeningen als atopie (=omgevingsallergieën), vlooienallergie of bij ...

Lees meer

Gebruiksadvies Hill's Prescription Diet

Hill’s Prescription Diet Derm Defense is de eerste en, tot nu toe, enige klinische voeding met het HistaGuard Complex. Speciaal samengesteld om symptomen van omgevingsallergieën te verminderen en te helpen beschermen tegen toekomstige allergie-aanvallen. Het is een volledige en evenwichtige voeding voor volwassen honden die geschikt is voor langdurige gebruik.

HistaGuard Complex, een unieke ...

Lees meer
Maïs, brouwersrijst, kip- (17%) en kalkoenmeel, maïsglutenmeel, eiwithydrolysaat, eipoeder, soja-olie, lijnzaad, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp, visolie, mineralen, vitaminen, taurine, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijke antioxidant (gemengde tocoferolen)
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!