Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20

Hill's a/d Restorative Care Hond/Kat 156gr

2.60
  • Koop 24 voor € 2,50 en bespaar 4%

De a/d Restorative Care is speciaal voor honden en katten die moeten herstellen van een ernstige ziekte of operatie. Het voer bevordert herstel, ondersteunt het immuunsysteem, levert extra energie en is licht verteerbaar. Help hem er weer helemaal bovenop!

  • Direct leverbaar
  • Gratis Verzending vanaf €49,-

Dierenkliniek De Liemers
Dierenarts André Bruns
Dierenkliniek De Liemers

Herstelvoeding

Is jouw dier herstellende van een ongeval, operatie of ziekte? Dan kan speciale voeding helpen om jouw dier weer aan te laten sterken. 

Dieetvoer speciaal voor herstel geeft jouw huisdier extra energie, bevat extra voedingstoffen en is makkelijk verteerbaar. Zelfs wanneer er maar weinig gegeten wordt krijgt je dier toch al snel voldoende voedingstoffen binnen. 

Voor dieren met een verminderde...

Lees meer

Gebruiksadvies Hill's Prescription Diet

Waarom Hill's Prescription Dietâ„¢ a/dâ„¢ Restorative Care?

Hill's a/d Restorative Care is speciaal samengesteld voor honden en katten die herstellen van een ernstige ziekte, een ongeval, een operatie of verlies van hun eetlust hebben. In zo'n situatie is het belangrijk dat hij/zij een voeding krijgt die een gezond herstel en het immuunsysteem ondersteunt. De voeding die je je huisdier geeft tij...

Lees meer
Varkenslever, kalkoenlever, kip, maïsmeel, varken, visolie, calciumcarbonaat, eiwithydrolysaat, kaliumchloride, taurine, magnesiumoxide, vitaminen en sporenelementen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Hill's a/d Restorative Care Hond/Kat 156gr
Uw waardering