Vragen? Bel ons 0522-202120

Hill's Pet Nutrition

Hill’s Pet Nutrition is wereldleider als het gaat om nutritionele gezondheidszorg voor huisdieren. De juiste voeding is van levensbelang voor een lang en gezond leven van honden en katten. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Die visie inspireert Hill’s Pet Nutrition al jaren om diervoeding te maken van de beste kwaliteit. De missie van Hill’s: de speciale band tussen mensen en hun huisdieren verrijken en verlengen. Gun je huisdieren het allerbeste.

Filters

4 producten

 1. Nieuwe verpakking: Hill's Science Plan Kat Adult Multipack Classic (12x85g)
   Een heerlijk en gezond pakket voor je volwassen katten van 1 tot 6 jaar. Elk maaltijdzakje bevat malse brokjes in saus, in de smaken kip, zeevis en rund. Lekker en gevarieerd!
  Lees verder
  Direct leverbaar 13.95

 2. Nieuwe verpakking: Hill's Science Plan Kat Adult Multipack Gevogelte (12x85g)

   Dit natvoer met kip en kalkoen voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar is niet alleen erg lekker: het is ook erg gezond. Het ondersteunt het hart en draagt bij tot sterke spieren en een mooie vacht.

  Lees verder
  Direct leverbaar 13.95

 3. Nieuwe verpakking: Hill's Science Plan Kat Mature Adult Multipack Classic (12x85g)
   Speciaal voor je oudere kat heeft Hill's deze malse brokjes in saus met vis of kip. Niet alleen erg lekker, maar ook erg goed voor zijn gezondheid. MultiPack!
  Lees verder
  Direct leverbaar 13.95

 4. Nieuwe verpakking: Hill's Science Plan Kat Mature Adult 7+ Light Kip 1,5kg

   Voor katten van ouder dan 7 met een aanleg tot overgewicht heeft Hill's dit kattenvoer met kip ontwikkeld. Lekker en erg gezond!

  Lees verder
  2-3 werkdagen levertijd 19.95

Filters

4 producten