Hill’s Prescription Diet Overgewicht kat

Heeft je dierenarts vastgesteld dat je kat overgewicht heeft? Dan heeft hij of zei misschien een voeding van Hill’s Prescription Diet tegen overgewicht voorgeschreven. Bekijk hieronder welke varianten wij in ons assortiment hebben. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis.

Filters

6 producten

 1. Hill's Metabolic + Urinary Stress Kat

   Deze dieetvoeding is voor katten die tegelijk urineweg- en gewichtsaandoeningen hebben. Het voer beperkt stress bij je kat, lost struvietstenen op en vermindert lichaamsgewicht. Kies hieronder een verpakking.

  Lees verder
  Hill's Metabolic+Urinary Kat Stress 1,5kg

  Direct leverbaar 19.99
  Hill's c/d Urinary Stress + Metabolic 4kg

  2-3 werkdagen levertijd 43.99
  Hill's Metabolic+Urinary Kat Stress 12x85gr

  Direct leverbaar 12.79
 2. Hill's Metabolic Kat

   Deze dieetvoeding is voor katten met overgewicht die weer op hun normale gewicht moeten komen en moeten blijven. Het voer bevat veel vezels en stimuleert de vetverbranding. Kies hieronder een variant.

  Lees verder
  Hill's Metabolic Kat 1,5kg

  Direct leverbaar 16.99
  Hill's Metabolic Kat 4kg

  Direct leverbaar 38.99
  Hill's Metabolic Kat 24x156gr

  Direct leverbaar 39.99
  Hill's Metabolic Kat Stoofpotje Kip & Groenten

  Koop 24 voor 1.29 en bespaar 14%
  Langere levertijd i.v.m. leverproblemen
  1.50
 3. Hill's m/d kat
   Deze voeding heeft een bewezen werking voor katten met overgewicht of diabetes. Het is eiwitrijk en koolhydraatarm en bevat extra taurine en toegevoegde l-carnitine. Kies hieronder een variant.
  Lees verder
  Hill's m/d Kat 1,5kg

  2-3 werkdagen levertijd 22.49
  Hill's m/d Kat 5kg

  2-3 werkdagen levertijd 46.99
  Hill's m/d Kat 24x156gr

  Direct leverbaar 45.99
 4. Hill's r/d kat

   Hill's r/d bevordert gewichtsverlies bij katten met overgewicht. Het voer is arm aan calorieën en vet, en rijk aan voedingsvezels. Bewezen werking! Kies hieronder een variant.

  Lees verder
  Hill's r/d Kat 156gr

  Koop 24 voor 1.75 en bespaar 12%
  Direct leverbaar
  2.00
  Hill's r/d Kat 5kg

  Direct leverbaar 51.49
 5. Hill's c/d Urinary Stress Reduced Calorie Kat
   Deze dieetvoeding is speciaal voor katten met (aanleg voor) blaasstenen en met (neiging tot) overgewicht. Tegelijk vermindert dit voer het stressgehalte van je kat. Kies hieronder een variant.
  Lees verder
  Hill's c/d Kat Stress Reduced Calorie Kip 1,5kg

  Direct leverbaar 17.49
  Hill's c/d Kat Stress Reduced Calorie Kip 4kg

  Direct leverbaar 34.99
  Hill's c/d Kat Stress Reduced Calorie Kip 8kg

  Direct leverbaar 62.99
  Hill's c/d Kat Stress Reduced Calorie Kip 12x85gr zakjes

  Direct leverbaar 11.99
 6. Hill's w/d Digestive kat

   Heeft je kat overgewicht en diabetes? Deze dieetvoeding bevat minder vet en meer vezels, en helpt bij glucose-schommelingen. Voor een betere spijsvertering! Kies hieronder een verpakking.

  Lees verder
  Hill's w/d Kat 5kg

  Direct leverbaar 44.99
  Hill's w/d Kat 24x156gr

  2-3 werkdagen levertijd 46.99
Filters

6 producten

Gewichtsproblemen bij katten

Overgewicht bij honden ontstaat wanneer een kat structureel te veel voedsel binnenkrijgt, dus meer dan hij verbruikt. Sommige kat zijn als een rupsje nooit genoeg. Ze blijven maar eten, terwijl dat natuurlijk eigenlijk niet goed is. Overgewicht bij katten is een serieus probleem. Het is daarom belangrijk om aan de bel te trekken zodat hij weer op zijn gezonde gewicht kan komen.

Gevaren van overgewicht

Overgewicht komt neer op extra kilo’s die je kat elke dag mee moet zeulen. Deze extra kilo’s zorgen voor extra belasting, bijvoorbeeld voor de gewrichten. Overgewicht bij katten is net zo gevaarlijk als overgewicht bij mensen. Het is zo verleidelijk om je lieve kat lekker te verwennen met extra eten. Maar helaas is dat vaak niet verstandig. Probeer hem daarom ‘verantwoord’ te verwennen met lekker aaien of snacks die minder zwaar zijn.

Hill’s Prescription Diet bij overgewicht

De voedingen van Hill’s Prescription Diet kunnen je kat helpen af te vallen of het gewenste gewicht te behouden. Ze zorgen dat je kat met dezelfde porties voer minder calorieën binnenkrijgt. Dankzij het hoge vezelgehalte zal hij eerder een verzadigd gevoel hebben en dus minder eten. Denk bijvoorbeeld aan Hill’s Prescription Diet Metabolic, Diabetes en r/d Weight Reduction.

Overleg met je dierenarts

Het dieetvoer van Hill’s Prescription Diet moet voorgeschreven worden door je dierenarts. Hij of zij stelt de diagnose en bepaalt vervolgens welke dieetvoeding het meest geschikt is voor jouw kat. Vergeet niet om na maximaal 6 maanden weer contact op te nemen voor verder advies. Op die manier krijgt je kat precies wat hij nodig heeft, afgestemd op zijn behoeften.