Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20 

ACTIE: Hill's Science Plan hond 14kg + 4kg gratis
ACTIE: Hill's Science Plan hond 14kg + 4kg gratis

ACTIE: Hill's Science Plan hond 14kg + 4kg gratis

Met slim inkopen kun je een hoop geld besparen. Grootverpakkingen zijn altijd voordelig, maar met deze actie bespaar je nog meer geld: Koop een grootverpakking Hill’s Science Plan (14 kg) en krijg 4 hele kilo’s Hill’s Science Plan cadeau. Zo geef je je hond het beste én bespaar je een hoop geld. Dat is 18 kg voor de prijs van 14 kg. Hoe mooi is dat!

Deze actie is geldig t/m 3 december 2023

Filters

7 producten

 1. Hill's Science Plan Hond Puppy Medium Kip 18kg

   Deze voeding bevat alles om jouw pup een vliegende start te geven in het leven: sterke botten en tanden, een goede gezondheid en ontwikkelde hersenen.

  Lees verder
  3-5 werkdagen levertijd
  78.99

 2. Hill's Science Plan Hond Puppy Medium Lam&Rijst 18kg

   Deze voeding is voor puppy's van middelgrote rassen. Het bevat alles wat je pup nodig heeft om op te groeien tot een sterke, gezonde volwassen hond! Handige grootverpakking.

  Lees verder
  3-5 werkdagen levertijd
  87.49

 3. Hill's Science Plan Hond Adult Large Breed Kip 18kg

   Deze voeding van Hill's is bedoeld voor volwassen honden van grote rassen. Het ondersteunt de gewrichten en zorgt voor een behoud van gezonde spieren. Zorg dat je hond alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft.

  Lees verder
  Direct leverbaar
  79.69

 4. Hill's Science Plan Hond Mature Adult Medium Kip 18kg

   Wat heeft je oudere, trouwe hond nodig op zijn oude dag? In elk geval goede voeding, zoals de Mature Adult Medium Kip van Hill's. Deze voeding biedt je hond ondersteuning van de gewrichten en het hart.

  Lees verder
  3-5 werkdagen levertijd
  74.99

 5. Hill's Science Plan Hond Mature Adult Large Breed Kip 18kg

   Deze voeding van Hill's is bedoeld voor oudere honden van grote rassen. Het voer ondersteunt zijn hart en nieren en levert hem de energie die hij dagelijks nodig heeft.

  Lees verder
  Langere levertijd i.v.m. leverproblemen
  85.59

 6. Hill's Science Plan Hond Adult Light Large Breed Kip 18kg

   Heb je een volwassen hond van een groot ras met neiging tot overgewicht? Dan is deze voeding perfect voor hem. Dit hondenvoer van Hill's geeft hem een verzadigd gevoel en zorgt voor een mooie vacht en slanke lijn!

  Lees verder
  Direct leverbaar
  78.59

 7. Hill's Science Plan Hond Adult Medium Lam&Rijst 18kg

   Dit is een licht verteerbare en vezelrijke voeding voor volwassen honden van middelgrote rassen. Het bevat hoogwaardige eiwitten, zodat de spieren gezond blijven. Heerlijke en gezonde Hill's voeding voor je hond!

  Lees verder
  3-5 werkdagen levertijd
  78.99

Filters

7 producten

Hoe werkt het? Bestel een van de geselecteerde Hill’s grootverpakkingen, dan zorgen wij ervoor dat je gratis 4 kg extra Hill’s Science Plan krijgt. Daarom een grootverpakking Grootverpakkingen zijn voordeliger, maar toch kiezen veel mensen eerder voor kleinere verpakkingen. Waarom? Omdat die makkelijker te tillen zijn. Daar hoef je je bij VoorMijnDier geen zorgen over te maken. Wij laten je grootverpakking gewoon bij je thuis leveren via PostNL. Dus geen gedoe!

Koop een grootverpakking Hill’s Science Plan (18 kg) en krijg 14kg + 4kg hele kilo’s Hill’s Science Plan cadeau.