ACTIE volumevoordeel bij diervoeding v.a. 75,-

Niet voorradig

Hill's c/d Kat Stress Reduced Calorie Kip 4kg

34.99

Niet voorradig

Dit product is uit het Hill's assortiment. Het vervangende product is:

https://voormijndier.nl/hills-cd-urinary-stress-metabolic-kat

Dierenarts Lotte van Welie
Dierenartsenpraktijk De Klomp

Urinewegaandoeningen

Door een overschot aan afvalstoffen (magnesium, fosfor, calcium) in de urine kunnen kristallen ontstaan, ook wel blaasgruis genoemd. Blaasgruis zorgt voor irritatie van de blaas, de urineleiders en de plasbuis. Soms klonteren deze kristallen ook samen en dan ontstaan er blaasstenen (urolieten).

De belangrijkste soorten blaasgruis zijn struviet en oxalaat. Het is belangrijk om vast te stellen o...

Lees meer

Gebruiksadvies Hill's Prescription Diet

Blaasgruis kan erg pijnlijk zijn en kan ook na behandeling terugkeren bij je kat. Hill’s Prescription Diet™ c/d™ Feline Urinary Stress Reduced Calorie heeft een verlaagd caloriegehalte om je kat op een gezond gewicht te helpen houden. Speciaal voor katten die aanleg hebben voor het ontwikkelen van struviet- en calciumoxalaatstenen (blaasstenen). Het helpt de urinewegen gezond te houden en ver...

Lees meer
Droogvoer: Kip- (32%) en kalkoenmeel, maisglutenmeel, brouwersrijst, cellulose, mais, bietenpulp, lijnzaad, plantaardige olie, mineralen, visolie, dierlijk vet, L-carnitine, eiwithydrolysaat, vitaminen, DL-methionine, taurine, schaaldierenhydrolysaat, sporenelementen, kraakbeenhydrolysaat en bèta-caroteen. Natuurlijke conservering met gemengde tocoferolen en citroenzuur.
Maaltijdzakjes: Kippenlever, varken, kip (23%), plantaardig eiwitconcentraat, tapiocazetmeel, tarwebloem, maïszetmeel, zalm, vitaminen, glucose, sporenelementen, eipoeder, dierlijk eiwitpoeder, visolie, zonnebloemolie. Gekleurd met karamel.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!